(L)add’s talk.

Naast mijn gratis podcast op Spotify, SoundCloud en Apple podcast ga ik in de slag met een online platform. Je kunt hier toegang krijgen tot (L)add’s talk. Dit zijn 2 virtuele bijeenkomsten, 1x in de 2 weken dinsdagavond (oneven weken) waar we doormiddel van thema’s praten over alles rondom AD(H)D.  Daarnaast sta je direct in verbinding met mij en andere AD(H)D-ers. 

 

Hoe ziet het eruit? 

In de online sessies van (L)add’s talk bespreken we van alles. Dit doen we aan het hand van verschillende thema’s.

1.What’s the problem
In deze sessie nodig ik je uit om een probleem te formuleren en deze te delen met de groep. Vervolgens gaan we met z’n alle aan de slag om concrete oplossingen te bedenken voor jouw probleem.

2.Ongezouten mening
Aan de hand van stellingen en vraagstukken rondom AD(H)D voeren we gesprekken en zijn we benieuwd naar elkaars mening en beweegreden.

3.Live podcast
Carola zal hierbij live een podcast opnemen met een gast met een ervaringsverhaal. Tijdens deze opname is er gelegenheid om ‘in te breken’ in het gesprek en vragen te stellen aan de gast. Deze podcast worden opgenomen en zijn exclusief te beluisteren op Petje.af

4.Kennisbank
In deze sessie nodig ik iemand uit die veel kennis heeft over AD(H)D. Dit kunnen vrij uiteenlopende mensen of thema’s zijn. Zij hebben veel kennis over een specifiek onderwerp en willen dit met ons delen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om jouw vragen te stellen.

Een veilige maar ook gezellige omgeving waarin je (voorlopig nog online) contact hebt met allemaal leuke en enthousiaste mede AD(H)D-ers. 

Voor  €5 per maand of €60 per jaar kun jij mee doen. En uiteraard kun je opzeggen wanneer jij dat wil.

Leuke mailtjes ontvangen?